Mjekët operojnë urgjent 20-vjeçaren, shokohen nga ajo që shohin në stomak

Një vajzë në Mumbai të Indisë është detyruar t’i nënshtrohet një opera,cioni urgjent për shkak të dhim,bjeve të tme,rrshme që i vinin nga stomaku.

Ajo nuk hante dot dhe kishte vjellje të shpeshta. Gjatë operac,ionit mjekët kanë mbetur të sho,kuar kur kanë hapur stomakun e 20-vjeçares. Ata i kanë nxjerrë një top me flokë me peshë një kilogramë.

Vajza i kishte ngrënë ato për një kohë të gjatë derisa kishin filluar dhi,mbjet dhe të vjellat. Ky ves në fakt, i të ngrënit të flokëve, ka një bazë psikologjike që njihet si Sindroma Rapunzel.
Mjekët këshillojnë prindërit që të jenë të vëmendshëm ndaj fëmijëve të tyre.

Be the first to comment on "Mjekët operojnë urgjent 20-vjeçaren, shokohen nga ajo që shohin në stomak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*