Mjeku pret në kokë beben gjatë lindjes.. Ngjarje e tmerrshme (VIDEO)

Nje dok tor, i cili pr e u a ks ide nta l ish t në kokë një bebe gjatë një nd ërh yrj ej e em ergj en te ce za ria n e, tha para he tue sve se ngjarja do të mbetet gjithnjë në mendjen e tij.Millie-Rae Kimberly Dowd vd i q pak kohë pasi kishte lindur, në sp ita li n Singleton të Swansea, Uells, më 12 Janar të 2017-s.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Një he tim gj yq ës or mbi v de kj e n e saj zbuloi se bebja kishte pasur mungesë ok sig jeni gjatë lindjes dhe kishte fare pak shanse për të mbijetuar.Por mj e ku që po mbikëqyrte lindjen e p re u aks ide nta lis ht në kokë, pasi e nga të rro i për membranën.E ëma e Millie-Rae, Stacey Mears e mori vesh që bebja e saj kishte v dek u r vetëm pasi i kishte dalë an est ezi a.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Vetë nëna tregoi se m jek ët i kishin thënë që e kishte placentën shumë poshtë, e për këtë arsye përpara ose gjatë lindjes mund të kishte shumë gj a kd erd hj e.Në atë kohë 26 javëshe shtatzënë, ajo u shtrua në s pi tal pasi mj ek ët i thanë se mund të lindte ditët në vijim.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Plani ishte që bebja të mbahej sa më gjatë në bark, në mënyrë që të kishte sa më shumë shanse për të mbijetuar.

Be the first to comment on "Mjeku pret në kokë beben gjatë lindjes.. Ngjarje e tmerrshme (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*