Mjerë Familjarët: Autobusi Rrëzohet Dhe Japin Shpirt Në Tokë 6 Persona

Një autobus me qytetarë nga Ukraina është për fshirë në një ak sident, ndërsa për pasojë 6 persona kanë ndë rruar jetë.

Ngjarja ka ndodhur në Poloni në orët e para të mëngjesit në qytetin Jaroslaw, afër kufirit me Ukrainën.

Sipas mediave të huaja, 41 persona janë pl agosur.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Mjerë Familjarët: Autobusi Rrëzohet Dhe Japin Shpirt Në Tokë 6 Persona"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*