Momenti kur shembet ura dhe “Kollofit” 2 kalimtarë dhe një makinë / VIDEO

Një urë në Turqi është shem bur për shkak të shir ave të rrë mby eshë m.

Si pa soj ë, dy kalimtarë kanë rën ë në lumë, por kanë mb ij etu ar. Sipas mediave të huaja, ata kanë p ë sua r vetëm p la g ë të lehta.

Ndërsa makina që ishte e parkuar aty pranë, u r rë z ua dhe p ë so i vetëm dë m e materiale.

Ky i n cid en t ndodhi pranë Detit të Zi në qytetin Terme.

Kujtojmë se fundjavën e kaluar, rajoni turk i Detit të Zi u p ërb all me shira të rrë mb yes hëm.

Be the first to comment on "Momenti kur shembet ura dhe “Kollofit” 2 kalimtarë dhe një makinë / VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*