Mori shqiptarin në punë si kopshtarë, ai e la pa fjalë pronarin pasi që i thoshte…

Të shumtë janë emigrantët shqiptarë të cilët vuajnë për një vend punë kur mbërrijnë në vendin pritës.

Të emigruarit jashtë është shumë e vështirë, e akoma edhe më shumë qëndrueshmëria ekonomike.Një shqiptari i cili ka disa vite që jeton në Berlin i ka ndodhur një situatë e pazakontë me një patriotin e tij.

Ai e ka marrë atë për t’i rregulluar kopshtin duke i besuar edhe heqjen e barërave të këqija, por është befasuar nga rezultati.I riu shqiptar pasi ka marrë pagesën, i ka rrëfyer punëdhënësit se në fakt nuk kishte lidhje me kopshtarinë pasi ishte mekanik.

I indinjuar burri ka shkruar:E thirra “mjeshtrin” e kopshtit, shqiptar ishte dhe ai dhe shih çka bërë… terror! Mirepo në fund më tha jam mekanik. Shqiptar qe kishte ngel pa pune…tha jam kopshtar…pastaj doli mekanik”./joq/

Be the first to comment on "Mori shqiptarin në punë si kopshtarë, ai e la pa fjalë pronarin pasi që i thoshte…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*