Mori shtëpinë me qera, pasi hyri aty gjeti një valixhe ku aty kshte…

Një grua ka gjetur një valixhe në shtëpinë që ka marrë me qira. Në momentin e parë gruaja është tronditur sepse ka menduar se menduar mund të ishte me lëndë pIasëse.

Por kur e ka hapur gruaja nuk i ka besuar syve. Brenda valixhes ishte një sasi e konsiderueshme monedhash. Monedhat ishin ar i pastër dhe peshonin 40 kg.

Sigurisht që pas kësaj ngjarjeje jeta e gruas ka ndryshuar përgjithmonë sepse jo të gjithëve na ndodh që të pasurohemi për një ditë.

Be the first to comment on "Mori shtëpinë me qera, pasi hyri aty gjeti një valixhe ku aty kshte…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*