Mos harxhoni para, ja si mund të zbardhni dhëmbët për 2 minuta!

Ndoshta nuk jeni në dijeni të efektit veprues të bananes, por mësojeni që ky frut bën çudira për dhëmbët tanë. Lëkura e bananes vepron si me magji për zbardhjen e dhëmbëve.Procesi mund të zgjasë 1-2 minuta dhe dhëmbët tuaja do të jenë të bardha si bora.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Gjithçka që iu nevojitet është një lëvozhgë bananeje.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Fërkojeni atë në dhëmbë dhe mishra përreth dy minuta. Pas kësaj, lani dhëmbët me pastë dhëmbësh si normalisht. Përsëriteni sa herë do të ndjeni që bardhësia e dhëmbëve tuaj po zhduket.

Be the first to comment on "Mos harxhoni para, ja si mund të zbardhni dhëmbët për 2 minuta!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*