Ndahet lajm shumë i keq për Vjosa Osmani dhe Vetëvendosjen

Vlora Citakut i besohet pozita e Presidentes nga SHBA dhe kjo po qe eshte nje dhimbje e madhe per Vjosen.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Publicisti i njohur, Shkëlzen Maliqi e konsideron se roli i Amerikes është me doemos ne te gjitha proceset që ndodhin në Kosove.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ai beson se SHBA-ja mund ta ve në dukje rolin e saj edhe ne zgjedhjen e presidentit te ri në Kosovë, por edhe në vazhdimin e dialogut ndërmjet Kosoves dhe Serbise. Ai e beson se SHBA mund të insistoje qe ta bëjë Vlora Çitakun presidente të Kosovës.

Be the first to comment on "Ndahet lajm shumë i keq për Vjosa Osmani dhe Vetëvendosjen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*