Në Fillim E Qeshnin Por 9 Vjeçarja Ngre Gjithë PubIikun Në Këmbë Me Performancën E Saj (Video)

Angelica Hale filloi të këndojë, duke bërë kështu prindërit e saj krenarë. Ajo ka 9 vjeç, dhe është nga Atlanta. Ju tregon jurisë dhe publikut që sapo e ka kuptuar se do të bëhet motër e madhe. Dëshira e saj është të bëhet super yll. Kur fillon të këndojë, e mahnitë jurinë dhe pu/blikun me zërin e saj. //mund ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Be the first to comment on "Në Fillim E Qeshnin Por 9 Vjeçarja Ngre Gjithë PubIikun Në Këmbë Me Performancën E Saj (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*