Në fillim e qeshnin por 9 vjeçarja ngre gjithë publikun në këmbë me performancën e saj (Video)

Angelica Hale filloi të këndojë, duke bërë kështu prindërit e saj krenarë. Ajo ka 9 vjeç, dhe është nga Atlanta. Ju tregon jurisë dhe publikut që sapo e ka kuptuar se do të bëhet motër e madhe. Dëshira e saj është të bëhet super yll. Kur fillon të këndojë, e mahnitë jurinë dhe pu/blikun me zërin e saj. //mund ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe…

Be the first to comment on "Në fillim e qeshnin por 9 vjeçarja ngre gjithë publikun në këmbë me performancën e saj (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*