Në Manastir lind një viç me dy koka, ja fotografite…

Në fshatin Lazhec të Manastirit më 16 prill ka lindur viç me dy koka, kafkë të ngjutur, dy palë sy dhe goja.

Viçi merr frymë rregyllisht, por veterinerët thonë se mudnësitë e tij për të mbijetuar janë të vogla.

Më poshtë mund t’i shihni fotografitë e viçit, të siguruara nga Tomislav Georgiev.

Burimi i lajmit: Tv21 (Link)

Be the first to comment on "Në Manastir lind një viç me dy koka, ja fotografite…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*