Nëna e cila ishte në koma nga Covidi, pas tremuajsh u zgjua për të parë foshnjën e saj!

Gati tre muaj pasi Kelsey Townsend solli në jetë fëmijën e saj të katërt, gruaja 32-vjeçare Wisconsin më në fund ishte ballë për ballë me të.

Kelsey Townsend solli në jetë fëmiun e saj të katërt, tre muaj më parë.

Por, 32 vjeçarja menjëherë pas lindjes u infektua me Covid19, ku edhe ishte në gjendje kome, shkruan Daily Mail.

Në një moment Toënsend ishte aq e sëmurë sa i duhej një transplant i dyfishtë i mushkërive, ajo kishte nevojë edhe për oksigjen shtesë.

Toënsend u takua me fëmijën e saj të porsalindur, Lucy, për herë të parë javën e kaluar dhe nuk ka më nevojë për transplantim ‘Përshëndetje. Unë të dua. Te dua shume. Po, më ka marrë malli për të, ‘i tha Kelsey Toënsend fëmiut të saj.

Be the first to comment on "Nëna e cila ishte në koma nga Covidi, pas tremuajsh u zgjua për të parë foshnjën e saj!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*