Ngjarja Qe Ka Ndodhur Ne Kopshtin Zoologjik, Femija Bie Ne…Oh ZOT/ VIDEO

Para tra ,gje,di, së së kopshtit zoologjik Cincinnati që përfshinte një djalë të vogël dhe një gorillë gjigande, ka pasur edhe të tjera, takime të ngjashme që përfunduan pa u që.llu.ar për v .de.k. j e prim.ate. Në vitin 1986, një djalë 5-vjeçar i quajtur Levan Merritt ra në një mbyllje të gorillës dhe u trokit pa ndjenja. Një gorillë argjendi me emrin Jambo g.od.i.ti shpinën e djalit sikur ta qetësonte. Në vitin 1996, një djalë 3-vjeçar ra më shumë se 20 metra në ekspozitën e gorillës. Ajo e vendosi pranë derës së kafazit dhe u tërhoq ndërsa zoo keep ers morën fëmijën.

Be the first to comment on "Ngjarja Qe Ka Ndodhur Ne Kopshtin Zoologjik, Femija Bie Ne…Oh ZOT/ VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*