Ngjarje e frikëshme! Hapet gropa 6 metra e thellë pranë Syrit të Kaltër

Një ngjarje e pazakontë është raportuar ditën e sotme në Krongj, pranë Syrit të Kaltër.Nga fotot e shpërndara në rrjetet sociale shihet se është hapur një gropë me diametër 10 metër dhe me një thellësi 6.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Nuk janë të ditura arsyet se përse ka ndodhur ky fenomen, ndërsa kujtojmë se kushtet atmosferike ditën e fundit ka sjellë ulje të temperaturave dhe reshje shiu, të cilat nuk dihet nëse ka shkaktuar gropën e krijuar e cila është e mbushur edhe me ujë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Sakaq pol icia duket se ka vendosur edhe një perimetër për të mbajtur banorët larg zonës.

Be the first to comment on "Ngjarje e frikëshme! Hapet gropa 6 metra e thellë pranë Syrit të Kaltër"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*