NGJARJE TRON*DlTESE / Vd.Es Fëmija Në Spital Pasi U Go*dit Nga Vetura Në Gjakovë

Një fëmijë i moshës pesë vjeçare ka vd ekur në Spitalin e Gjakovës, pasi ishte god,4itur nga një veturë e më pas ishte dërguar në spital.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Lajmin për Express e ka konfirmuar zëdh,ënësi i Policisë së Kosovës për rajonin e Gjakovës, Nystret Xhurkaj.“Fëmija është dë,rguar i gja,llë në emerg,jencë, por më pas ka vde kur”, ka thënë Xhurkaj.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Aks identi ka ndodhur në rrugën “UÇK” dhe vet,ura e ka god,itur fëmijën derisa ky ishte t’u nga,rë biçikletën.

Be the first to comment on "NGJARJE TRON*DlTESE / Vd.Es Fëmija Në Spital Pasi U Go*dit Nga Vetura Në Gjakovë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*