Një fëmijë i varfër i ktheu portofolin pronarit dhe i kërkoi vetëm një euro në shkëmbim!

Një fëmijë i varfër i ktheu portofolin pronarit dhe i kërkoi vetëm një dollar në shkëmbim, ai qeshi me të por u turpërua kur mori vesh arsyen e vërtetë të tij!Kur filantropisti Kenneth Behring kaloi nëpër zonën e Gjirit të San Franciskos në vitet 1990, ai papritur vuri re se portofolin e tij kishte humbur. Ndihmësi i tij tha me an kth: “Ndoshta keni humbur portofolin tuaj gjatë ecjes tuaj në mëngjes nëpër lagjet e va rfra në Berkeley.Çfarë mund të bëjmë tani? ”Behring me ngurrim tha:

“Ne mund të presim vetëm për personin që ka gjetur portofolin tim për të na kontaktuar”Dy orë më vonë asistenti i Behring i tha Behring: “Epo, mos e humbni kohën duke pritur që dikush që jeton në lagjet e varfra të kthejë portofolin tuaj. Ne nuk duhet të shpresojme shumë nga këta njerëz “.

Behring tha me qetësi: “Jo, unë ende dua të pres dhe të shoh”Ndihmësi ishte në mëdyshje: “Personi që mori portofolin tuaj mund të na kontaktoje me lehtësi, pasi ka karta biznesi në portofolin tuaj. Duhen vetëm disa minuta për të bërë një telefonatë. Ne kemi pritur tërë pasditen. Duket sikur personi që e ka marre portofolin nuk ka ndermend ta ktheje atë tek ju.Behring këmbënguli që ai do të vazhdonte të priste. Dita u kthye në natë dhe papritmas, telefoni ra.

Personi i cili e thirri ishte personi që gjeti portofolin e Behring.Ndihmësi i Behring-it tha: “A mund të jetë ky një kurth? Ndoshta ata duan të na kërcënojnë ose na shantazhojnë? ”Behring duke injoruar asistentin e tij i kerkoi shpejt ta conte në Kata Street.Kur arritën, një djalë shkoi drejt tyre dhe në duart e tij të vgola ishte portofoli i humbur Behring. Ndihmësi i shpejtë i Behring e rrë mbeu portofolin dhe numëroi paratë brenda. Ai u befasua se nuk mungonte asgje.

Be the first to comment on "Një fëmijë i varfër i ktheu portofolin pronarit dhe i kërkoi vetëm një euro në shkëmbim!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*