Një nënë i`a besoi të birin 4 vjecar një dado-je, por veprimi i saj na lë pa mend!

Djaloshi 4 vjeçar, vuan nga sindroma Down, epilepsia dhe një sëm undje të zemrës, që nënkupton se atij i duhet kujdes konstant. Kur Lillian White – një dado, morri një kujdes fëmijën, nëna e tij vërejti ndryshime dra stike tek djali i saj.Ajo vendosi një kamerë të fshehur në shtëpi për të parë se çfarë ishte duke ndodhur kur ajo nuk ishte me djalin e saj. Kur mori pamjet e kamerave, ajo ishte tme rruar dhe jashtëzakonisht e shqetësuar. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Një nënë i`a besoi të birin 4 vjecar një dado-je, por veprimi i saj na lë pa mend!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*