Një plak i mencur i thotë të birit: Në jetën tënde mos hiq dorë nga 3 gjëra…

Ha ushqimin me te mire.Fli ne shtratin me te mire.Jeto ne shtepite me te bukura.

Djali ia priti: si mund ti bej ato qe thua, kur ne jemi te varfer?Plaku i mencur i thote: kur ti te vonohesh per te ngren, dhe pasi te jesh uritur shume, cfaredo ushqimi qe te hashe, do te te duket i shijshem.

Nese do punosh shume dhe do lodhesh, kudo ku te te zere gjumi,do jete shtrati me i mire per ty.
Nese me njerezit sillesh mire, ti do jetosh ne zemrat e tyre, dhe nuk ka me mire se te banosh ne zemrat e njerezve me dashuri.

Be the first to comment on "Një plak i mencur i thotë të birit: Në jetën tënde mos hiq dorë nga 3 gjëra…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*