Njëri Ishte 24 Vjeç Dhe Tjetri 28 Vjeç/ Sillen Në Shqipëri Dy Trupat E Të Rinjëve Që U Gjetën Në Makinë Pa…

Trupat e dy të rinjëve nga Fushë Kruja të cilët u gjetën të v d ekur më 19 mars të këtij viti në një aks ide nt në Spanjë, kanë mbërritur sot në Shqipëri që t’u jepet lamtumira e fundit nga familja.

Ata ishin Xhuliano Kora, 24 vjeç dhe Morim.T, 28-vjeç . Ky i fundit u raportua si rumun, por në fakt është shqiptar i martuar me një rumune.Faktet tro nditë se të zbuluara nga mediat në Spanjë tregonin se në a ksi dent dy shqiptarët u gjetën pa rroba, ndërkohë që njëri prej tyre u gjet e dhe pa ko kë. Ndërkohë pas lajmit t ra gjik familjarët e Xhuliano Korës bënë ape l për rikthimin e trupit të 24-vjeçarit.

Be the first to comment on "Njëri Ishte 24 Vjeç Dhe Tjetri 28 Vjeç/ Sillen Në Shqipëri Dy Trupat E Të Rinjëve Që U Gjetën Në Makinë Pa…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*