Nuk gëlltitej dot, mjekët tronditen nga ajo që zbulojnë në fytin e 5-vjeçares

Mj ek ët në Australi kanë bërë mrekulli, duke i shpëtuar jetën një vajze 5 vjeçare, së cilës i kishte kaluar një bateri e vogël para gjashtë muajsh në fyt.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

5-vjeçarja, Shaylah Carmichael gjashtë muajt e fundit kishte ngrënë shumë pak ushqim dhe kishte filluar të dobësohej. Fundjavën e shkuar pas pro ble me ve me g ëllt itj en, temperaturën, të vje llat dhe hu mbj en në peshë, prindërit e dërguan vogëlushen në s pit al.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Pasi i bënë një grafi, mjek ët mbetën të tro nd itu r kur kuptuan se një bateri e vogël e kishte munduar vajzën gjatë gjithë kësaj kohe.
Sipas tyre, objekti i kishte bl lo ku ar fëmijës rrugën për në stomak si dhe kishte nisur ta gë rry ente fytin e saj nga brenda.

Pas n ënsh trim it të një op erac ion i vogëlushes 5-vjeçare, iu hoq bateria që mbante prej 6 muajsh në fyt.

Deklarata e nënës – Nëna e saj, Kirra, 32- vjeç u shpreh e shokuar, pas lajmërimit të mjekëve.

Be the first to comment on "Nuk gëlltitej dot, mjekët tronditen nga ajo që zbulojnë në fytin e 5-vjeçares"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*