Nuk Ja Dha Rrogën, Ja Çka I Bën Shqiptari Shefit Të Tij Në Zvicër (Video)

Nuk ja dha rrogën, ja çka i bën shqiptari shefit të tij në Zvicër (Video)

Shqiptari në Zvicër ju hak,merr shefit të tij pasi nuk ja dha rrogën, kjo video po qarko,llon shumë në internet dhe ka marrë buj shumë të madhe.

Djali në fjalë mori një bager i peshave të renda dhe ja shkat,ërroi veturën shefit të tij .Për me shume se si veproi ai shikoni pamjet qe ua sjellim me poshtë.

Be the first to comment on "Nuk Ja Dha Rrogën, Ja Çka I Bën Shqiptari Shefit Të Tij Në Zvicër (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*