Nuk ka fund morti/ Covid-19 i merr jetën një tjetër gruaje të re shqiptare

Sofe Baçaj, referente në Gjykatën Themelore në Gjakovë, ka vd ekur si pa so jë e koronavirusit. Për v dekj en e saj ka njoftuar edhe Gjykata përmes një postimi në rrjetin social Facebook.

Njoftimi i plotë: E nderuara familje Baqaj. I nderuar staf i Gjykatës Themelore në Gjakovë.

Me pikëllim të thellë sot morëm lajmin për ndarjen nga jeta të familjares tuaj dhe referentes në Gjy katën Themelore në Gjakovë.

Kryetari i Gjykatës z.Nikoll Komani shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen, kolegët dhe miqtë.

Prehu në paqe! Me respekt! Gjy kata Themelore Gjakovë.

Be the first to comment on "Nuk ka fund morti/ Covid-19 i merr jetën një tjetër gruaje të re shqiptare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*