Nuk Po Gjeni Dot Nje Menyre Se Si Ti Jepni Fund Kapsllekut? Ne Kemi Metoden Fantastike Dhe Pa Kosto

Amerikanët shpenzojnë më shumë se 250 milionë dollarë në vit në mjekësi për pro.ble.me siç është kapsllëku.

Edhe pse mund të jetë frustruese dhe e dhim.bsh.me, në shumë raste shfaqet për shkak se nuk jeni duke ngrënë ushqime me fibra të mjaftueshme, apo edhe nuk konsumoni shumë lëngje, përkatësisht nuk pini ujë.

Ne shpresojmë që asnjëherë të mos vuani nga kapsllëku, mirëpo nëse dikush nga ju ka këtë pro.blem atëherë ne do ti ofrojmë disa mënyra të thjeshta, por që ndihmojnë shumë në përmirësimin e këtij problemi.

Pini çaj të mjaltit me limon

Bëni çaj prej mjaltit dhe limonit. Ky i fundit ndihmon në stimulimin e sistemit tretës.

Meshkujt duhet të pinë 3.7 litra ujë në ditë. Ndërsa, gratë 2.7 litra ujë në ditë. Nëse, nuk konsumoni ujë të mjaftueshëm sa për të mbajtur trupin të hidratuar kuptohet që do të keni problem me sistemin tretës, dhe do keni pro.bleme me kapsllëk.

Kjo tashmë është e njohur dhe e ditur që fibrat ndihmojnë që të keni një metabolizëm më të mirë dhe më të shëndetshëm.

Mungesa e ushqimeve me fibra qon deri në kapsllëk dhe ju lutemi mos harroni te na ndihmoni te mirmbajme faqen vetem duke shtypur(mbi foton ose mbi videon) qe ndodhet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin SHQIPE .

Be the first to comment on "Nuk Po Gjeni Dot Nje Menyre Se Si Ti Jepni Fund Kapsllekut? Ne Kemi Metoden Fantastike Dhe Pa Kosto"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*