NUSJA KlSHTE DHlMBJE DITËN E DASMËS, TRONDlTET MJEKU NGA AJO QË GJETl BRENDA KOKËS SË SAJ

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur me një nuse.Ajo quhet Keyll dhe ditën e dasmës e kaloj në spital, pasi kishte dhimbje koke dhe hidhej përpjetë si e çmendur.Familjarët e saj menduan se Kelly bënte kështu nga ankthi, por më pas gjërat filluan të bëheshin serioze.Doktor Edward Panacek, fillimisht mendoi se nuses i duhej një psikiatër, por jo.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Më pas doktori ka zbuluar se nusja ishte pickuar nga një lloj fluture, e cila njihet me emrin larva ostridie.Nusja është futur në sallën e operacionit sepse nuk ishte vetëm ajo larvë në kokën e saj.Larva ishte shumuar dhe u deshën goxha orë për t’i nxjerrë të gjitha nga koka e saj.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

NUSJA KlSHTE DHlMBJE DITËN E DASMËS, TRONDlTET MJEKU NGA AJO QË GJETl BRENDA KOKËS SË SAJ

Be the first to comment on "NUSJA KlSHTE DHlMBJE DITËN E DASMËS, TRONDlTET MJEKU NGA AJO QË GJETl BRENDA KOKËS SË SAJ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*