“O Biri Im Si Të…” Ky Është 22-Vjeçari Shqiptar Që U Gjet Pa Jetë Anës Së Detit

Personi që shihni në fotot që ilustrohen në vijim është Sokol Shyte, 22-vjeç. I riu u gjet i pajetë një ditë më parë në Vlorë, në bregdetin e Zvërnecit.

Pas eks perti zës mjekoligjore, 22-vjeçarit iu konstatuan disa hema toma në kokë, gjë që ka ngritur d yshime se ai mund të jetë dhu nua r para se të mb ytej.

I riu kishte në gishtin e dorës së majtë një tatuazh dhe një tjetër në kyç, shenja që ndihmuan në e tij. Ende nuk dihen rrethanat e mbyt jes së 22-vjeçarit, ndërsa vijojnë heti met.

Be the first to comment on "“O Biri Im Si Të…” Ky Është 22-Vjeçari Shqiptar Që U Gjet Pa Jetë Anës Së Detit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*