O Zot sa keq: Ishte e shëndetshme dhe për bukuri, gruaja jep shpirt në vend krejt papritur

Miss Spriggs, një menaxhere e performancës së ekuipazhit me kompaninë ajrore, dha shpirt pasi pë soi një dë mtim në kokë në shtëpinë e partnerit të saj në Mancot, Deeside, më 25 nëntor 2017.

Por avokati i familjes John Hughes tha në seancën dëgjimore në Ruthin, Uellsin e Veriut, se p olicia kishte pranuar shumë lehtë se ishte një vd ekje jo e d yshi mtë.

Mis Spriggs, 45 vjeç u përshkrua nga tezja e saj Gayle Spriggs si “bujare dhe gëzonte një jetë shoqërore”.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista Ora

Be the first to comment on "O Zot sa keq: Ishte e shëndetshme dhe për bukuri, gruaja jep shpirt në vend krejt papritur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*