Oh Zot… Nëna shkon te kontrollohet dhe tmerrohet nga ekoja e bebes, ja cfare tregon ajo (VIDEO)

Gëzimi që mbante në bark një bebe të shëndetshme u kthye në p an i k, kur partneri i tha Sophie Scott se imazhi i marrë nga ek oja, i ngjante një kr ij ese a lie ne.

Stephen Roberts, 24 vjeç dhe Sophie, 16-vjeçe ishin të sigurt që m je kët nuk kishin dalluar binjakun tjetër.

“Mund të shihnim një palë sy të tjerë përtej bebes dhe koka kishte formën e një a lie ni”, tha studentja nga South Shields, Tyneside në Angli.

Ndonëse bënin sh ak a, dy të rinjtë ishin disi të fri kë su ar pasi askush nuk mund t’i jepte përgjigje se çfarë ishte. Megjithatë, 4 javë më vonë, ek o ja tjetër shfaqte një bebe normale dhe brenda barkut të 16-vjeçares nuk kishte jetë al ien e.

Be the first to comment on "Oh Zot… Nëna shkon te kontrollohet dhe tmerrohet nga ekoja e bebes, ja cfare tregon ajo (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*