Oh Zot përse? Pas djalit 18-vjeçar, koronavirusi i merr jetën edhe të atit. Dha shpirt një javë pas djalit të tij

Ka ndë rruar jetë si pa sojë e covid-19 Luftëtar Seiti, babai i 18-vjeçarit Qamil Seiti, i cili po ashtu hu mbi jetën nga v irusi një javë më parë.

Kujtojmë se i riu Qamil Seiti nuk kishte asnjë së mundje tjetër por v irusi e kishte m po shtur dhe as mosha shumë e re nuk arriti ta sh pëtojë.

Luftëtar Seiti ishte shtruar në spitalin covid 2 dhe fat ke qësisht nuk ia doli ku ndër covid-19.

Be the first to comment on "Oh Zot përse? Pas djalit 18-vjeçar, koronavirusi i merr jetën edhe të atit. Dha shpirt një javë pas djalit të tij"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*