Opinionisti i Përputhen nga Italia kishte lobuar për Kosovën në kohën e luftës

Opinionisti i “Për’puthen”, Arjan Konomi, kohë më parë fliste në emisionet e Italisë për mas.akrat në Kosovë.

Ai kishte folur në gjuhën italiane, që më vonë është publikuar në një emision në TV Klan.

Konomi kishte kritikuar komu.nistët italian, të cilët kishin refuzuar që të ndihmojnë Kosovën.

“Komu.nistët italianë kanë treguar që ur.rejtja që kanë për NATO-n, për amerikanët është më e fortë se solidariteti për shqiptarët e Kosovës”, tha ai.

Gjithashtu në një tjetër emision në Itali, ai përsëri ka cekur masa.krat që i janë bërë popullit të Kosovës.

“Është absurde të mendosh që refugjatët nga Kosova, janë rikthyer në Prishtinë në shtëpitë e tyre, pas atyre gjërave të tmer.rshme dhe masa.krave që ata panë t’u bëheshin, civilëve, grave dhe fëmijëve”, tha Arjan Konomi./Express

Be the first to comment on "Opinionisti i Përputhen nga Italia kishte lobuar për Kosovën në kohën e luftës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*