Përfshihen nga zjarri dy vetura në Pejë

Një person ka raportuar në Polici se dy veturat e tij janë kapluar nga zjarri. Rasti ka ndodhur mbrëmjen e së dielës në Pejë, ndërkaq viktima ka arritur ta lokalizojë zjarrin. “Viktima mashkull kosovar ka…

Me çfarë ngjyra shohin qeni, macja dhe gjarpri

Dihet që kafshët nuk i dallojnë ngjyrat njësoj si syri i njeriut. Një faqe amerikane ka publikuar pamje mahnitëse të dhomave sipas syrit të kafshëve të ndryshme. Faqja digjitale “HomeAdvisor” ka publikuar dallimet e ngjyrave…