Papa Françesku del me deklaratën e fuqishme, jep urdhërin e madh për Izraelin dhe Palestinën

Papa Françesku bëri thirrje të dielën për t’i dhënë fund k0nfliktit në Izrael dhe Gaza, duke thënë se v dekjet e kaq shumë njerëzve të pafajshëm ditët e fundit, përfshirë fëmijët, ishin të papranueshme.

“Unë apeloj për qetësi dhe ata që janë përgjegjës t’i japin fund përdorimit të a r mëve dhe të drejtohen në rrugën e paqes”, tha ai në një fjalim të përjavshëm për besimtarët e mbledhur në Sheshin e Shën Pjetrit.

 

Papa Françesku bëri thirrje të dielën për t’i dhënë fund k0nfliktit në Izrael dhe Gaza, duke thënë se v dekjet e kaq shumë njerëzve të pafajshëm ditët e fundit, përfshirë fëmijët, ishin të papranueshme.

“Unë apeloj për qetësi dhe ata që janë përgjegjës t’i japin fund përdorimit të a r mëve dhe të drejtohen në rrugën e paqes”, tha ai në një fjalim të përjavshëm për besimtarët e mbledhur në Sheshin e Shën Pjetrit.

Be the first to comment on "Papa Françesku del me deklaratën e fuqishme, jep urdhërin e madh për Izraelin dhe Palestinën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*