Pas 35 vjet martese burri braktis gruan e tij për sekretaren e re. Ajo cka gruaja bëri kur burri i mori shtëpinë është e…

7 vjet martesë nuk ishin të rëndësishme për Jake kur ai vendosi të braktis nga gruan për sekretaren e tij të re.
Por kjo e fundit donte të jetonte në shtëpinë ku ai jetoi me Edën, e cila ishte një shtë gati sa një milion dollarë.Avokatët e tij fituan në padi dhe Xheku do jetonte në atë shtëpi me të dashurin e tij.Eda kishte tri ditë kohë për të dalë nga shtëpia.Ditën e parë ajo i kishte mbushur valixhet.Dita e dytë lëvizësit erdhën për të marrë gjërat e saj.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Ditën e tretë, ajo vendosi të ulet në dhomën e ngrënies për herë të fundit.Ajo hengri një vakt me një kile karkaleca, një kavanoz havjar dhe një pjatë me fruta ekzotike.Kur ajo mbaroi drekën e saj, ajo shkoi në çdo dhomë dhe vendosi gjysmë lëvore të karkalecave të ngjyer në havjar në të gjitha hapësirat boshe të shufrave të perdeve.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Pastaj ajo u kthye në kuzhinë, e pastroi atë dhe u largua nga shtëpia.Pastaj burri i saj dhe e dashura i tij u zhvendosën dhe çdo gjë ishte e mrekullueshme në ditët e para.Pastaj, një erë e çuditshme dhe e neveritshme filloi të përhapet rreth shtëpisë. Ishte e padurueshme, kështu që ata u përpoqën me pastrimin e shtëpisë dh u siguruan se nuk ka asnjë brejtës të vdekur dhe lanë qilimat. Ata kishin pastrues të ajrit kudo.Ata madje sollën shfarosës në mënyrë që të vendosnin bombolat e gazit. Ata duhej të largoheshin nga shtëpia për disa ditë.Ata gjithashtu zëvendësuan qilimin e leshit, i cili ishte shumë i shtrenjtë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Por era ishte ende atje dhe po bëhej gjithnjë e më e rëndë.Miqtë e tyre nuk i vizitonin më, dhe madje edhe riparuesi i tyre nuk mund të punonte më në atë shtëpi.Edhe kujdestarja e shtëpisë gjithashtu ishte zhdukur.Ata u detyruan të largoheshin nga shtëpia, sepse era ishte shumë e fortë.Shtëpia ishte në shitje, por nuk kishte asnjë blerës, edhe kur çmimi u ul në gjysmë.

Historia e tyre u përhap rreth qytetit shpejtë. Pra, ata u detyruan të marrin një hua të madhe nga banka për të blerë një shtëpi të re.Eda telefonoi ish-burrin e saj për të pyetur se si gjërat po shkonin. Ai i tha asaj për problemet e tij me shtëpinë.Ajo dëgjoi sikur nuk dinte asgjë dhe i tha atij se asaj i mungon shtëpia dhe që ajo do të ulte zgjidhjen e divorcit në këmbim të marrjes së shtëpisë mbrapa.Ai po mendonte se ishte një rrugzgjidhje e mirë dhe ranë dakord, t’i jepnin asaj shtëpinë me një çmim rreth 1/10 të vlerës së përgjithshme.Ai kishte vetëm një kusht, ajo duhej të nënshkruante divorcin atë ditë. Ajo u pajtua dhe puna u krye brenda një ore.Një javë më vonë dy të dashuruarit ishin të kënaqur duke shikuar lëvizësit që paketonin gjërat e tyre dhe duke i futur në shtëpinë e tyre të re.Madje edhe shufrat e perdeve.

Be the first to comment on "Pas 35 vjet martese burri braktis gruan e tij për sekretaren e re. Ajo cka gruaja bëri kur burri i mori shtëpinë është e…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*