Pas babait dhe gjyshes, jep shpirt edhe djaloshi 11 vjeçar (FOTO)

Një djalë 11 vjeçar mjaft i talentuar dhe i mirë dha shpirt papritmas këtë javë.

Liam Shepherd ndë rroi je të të martën duke lënë familjen dhe miqtë e tij mjaft të më rzitur.

Djali i talentuar ishte një futbollist i dashur dhe lojtar rugbi dhe ishte anëtar i ekipeve të tij lokale në Weston-super-Mare.
Para tij hum bën jetën i ati por edhe gjyshja e tij.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte

Be the first to comment on "Pas babait dhe gjyshes, jep shpirt edhe djaloshi 11 vjeçar (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*