Pas Fitores Se Albin Kurti Vjen Me Lajm Te Madh Per Grat Shta,Tzena Qe Jane Pa Pune

Pas fitores se albin kurti vjen me lajm te madh per grat shta,tzena qe jane pa pune

pas fitores se albin kurti vjen me lajm te madh per grat shta,tzena qe jane pa pune

Kurti ka thene se do tju ofr,ohet ndihme grave shta,tzena qe jane pa pune.. 250euro ne muajt
Keto deklarta ai i dha ne prezentimin e e programit te LVVse si dhe prezentimin e deputeteve ne zgjedhjet e 14 shkurtit..

Be the first to comment on "Pas Fitores Se Albin Kurti Vjen Me Lajm Te Madh Per Grat Shta,Tzena Qe Jane Pa Pune"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*