Pas vdekjes së vajzës së saj, ajo vuri re diçka të çuditshme në dhomën e saj

Prindërit e Pauline, Warren dhe Ruth, ishin ndarë kur ajo ishte pesë vjeç, verën para se të fillonte shkollën. Warren, një biznesmene e suksesshme , ishte një pi rëse e rëndë që mund të bëhej e dhu nsh me dhe një pikë erdhi kur Ruth thjesht nuk mund ta duronte më.

Kur Pauline ishte shtatë, Ruth i çoi fëmijët me pushime në Winnipeg, më shumë se 1.000 milje (1.600 km) nga shtëpia e tyre në Vancouver. Por kur arritën, Ruth u tha atyre se nuk do të ktheheshin më.
“Nuk kishte asnjë mundësi për të thënë lam tumirë, ishte vetëm kjo ndërprerje e menjëhershme e ma rrëd hëni eve”, thotë Pauline.
Vazhdon…

Be the first to comment on "Pas vdekjes së vajzës së saj, ajo vuri re diçka të çuditshme në dhomën e saj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*