Pasi autobusi goditi një gurë, njerëzit ngelën të varur në humnerë!

4 studentë nga autobusi dhe shoferi i automjetit tjetër u transportuan në një sp.ital lokal me lë.n.di.me të lehta. O ZOT, autobusi go.det nje gur dhe mbetet i varur. Njerëzit bien një nga një në hum.nerë..
Ndiqni pamjet:

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te . Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone ..Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Be the first to comment on "Pasi autobusi goditi një gurë, njerëzit ngelën të varur në humnerë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*