Pasi u hodh me parashutë, burrit iu ndal fryma nga arsyeja se…

Një burrë që shkoi në një udhëtim me paragliding për herë të parë në jetën e tij papr itm as gjeti fr ik ë duke ka për cy er shpirtrat e tij ave ntur es ke. Edhe kur burri po xhiron përvojën e tij me një shkop selfie, ai an ko het për marrje fry me dhe fri kë nga lartësia. Ai bëhet aq i dës hpër uar, sa ai i kërkon ekspertit të paragliding që ta zbresë në vend të parave shtesë. Njeriu gjithashtu nuk arrin të ndjekë udhëzimet e ekspertit të paragliding, por në fund të fundit të dy zbarkojnë në mënyrë të sigurt.

Be the first to comment on "Pasi u hodh me parashutë, burrit iu ndal fryma nga arsyeja se…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*