Pëllumb Pipero del me njoftimin e papritur: Kujdes! Ky lajm nuk është i vërtetë nëpër media

M jeku end rokrinolog Geront Hysi, ndodhet në gjendje të r ëndë shëndetësore dhe po kur ohet nga Covid në një spital të Stambollit.Lajmin e ka bërë të ditur m jeku Pëllumb Pipero.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

“Sapo lexova në një portal një lajm jo të vërtetë , për fat të mirë, për Dr Geront Husi, endo krinologun tonë të talentuar, i cili po përballet me Covd 19 në Spitalin Mecical Park në Stamboll!//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Para vetëm 2 minutash fola me mjekun qe e ndjek dhe me konfirmoi se Dr Geri, kolegu jone i shtrenjtë, është në gjendje jo të mirë shendetësore, por me parametra jetësore normale, në te rapi in tensive, por po l ufton fort për t’ja dalë dhe urojmë e dëshirojme T’ja Dalë!

Të gjithë ne urojmë që Geri ta fitojë këtë be tejë dhe të kthehet midis nesh!

Be the first to comment on "Pëllumb Pipero del me njoftimin e papritur: Kujdes! Ky lajm nuk është i vërtetë nëpër media"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*