Përserite dhe thuaje 7 herë këtë lutje nëse don që Xheneti të bëj dua për ty

Përserite Dhe Thuaje 7 Herë Këtë Lutje Nëse Don Që Xheneti Të Bëj Dua Për TyKa thënë i derguari i Allahut, Muhamedi sal-lAllahu alejhi we selem:Ai që gjatë ditës thotë shtatë herë:

ALL-LLAHUMME INNI ES’ELUKEL-XHENNEH, UE E’UDHU BIKE MINEN-NAR.
“O Allahu im, kërkoj prej Teje Xhenetin, dhe kërkoj mbrojtjën Tënde nga zjarri”

Atëher Xheneti lëviz dhe thotë: O Zot! bëje prej banorëve të mijë, ndërsa xhehenemi thot: O Zot! Mos e bjer kurr tek unë.Hadithi transmetohët nga Buhariu(Allahu e meshiroft).

Be the first to comment on "Përserite dhe thuaje 7 herë këtë lutje nëse don që Xheneti të bëj dua për ty"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*