Po Bënte Punime Në Shtëpi, Komshiu Tro.Ndi.Tet Nga Ajo Që Pa, Shkon Me Vrap Në Po.Lici

Kur nis dhe ndërton diçka, aq më tepër ne afërsi me objekte të tjera ajo që duhet të mendosh në fillim është që të mos dë m tosh askend tjetër. Bëhet fjalë për komshinjtë ose dyqane që mund të jenë afër vendit ku mendon të ndërtosh. Jo çdo herë ndodh kështu.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Një 63-vjeçar në qytetin e Pukës nuk ka menduar fare dhe ka nisur që të ndërtojë, por nuk i ka shkuar si duhet sepse ka dë m tu ar shtëpinë e komshiut duke ndërtuar të veten.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Në këtë mënyrë pasi komshiu, shtetasi S.H 45 vjeç ka parë se ndërtesa e tij po dë m toh et atëherë ka bërë një p a di në pol ici në e Pukës.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Efe kt ivë t kanë shkuar për ta verifikuar dhe kanë parë se shtetasi N.J 63 vjeç nga Puka jo vetëm se ka dë mt uar banesën e komshiut por po ndërtonte edhe pa leje.

Në këtë mënyrë ndaj tij ka nisur një pr oce di m në gjendje të lirë.

Be the first to comment on "Po Bënte Punime Në Shtëpi, Komshiu Tro.Ndi.Tet Nga Ajo Që Pa, Shkon Me Vrap Në Po.Lici"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*