Po gërmonte duke shpresuar se do të gjejë krimba, por ajo cka gjeti është… (VIDEO)

Një djalë 6-vjeçar që jeton në Angli, ka gjetur një fosil rreth 500 milionë vite të vjetër në oborrin e shtëpisë së tij.Siddak Singh Jhamat Sid, për Krishtlindje kishte marrë një set pajisjesh për “gjah” të fosileve.Pikërisht për këtë çështje edhe i përdori, kur doli në kërkim të krimbave në oborrin e tij.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Duke gërrmuar për krimba në oborrin e shtëpisë ai gjeti një fosile rreth 500 milionë vite e vjetër .“Po gërmoja pasi isha në kërkim të disa krimbave kur më pas hasa në tulla të vjetra, një copëz muri që ngjanë me brirët e kafshëve duke menduar mund të jetë edhe dhëmb… Por në fakt ishte një pjesë e koralit që quhet korali bri. Kam qenë shumë i emocionuar për këtë zbulim”, ka deklaruar Sid.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Babai i djaloshit, Vish Singh, ka thënë se i biri i tij ka gjetur rolin bri dhe disa copëza tjera të vogla në afërsi të tij, e të nesërmen sërish shkoi të njëjtin vend për të gërmuar dhe gjetur një “bllok të rërës së fortë”.

Be the first to comment on "Po gërmonte duke shpresuar se do të gjejë krimba, por ajo cka gjeti është… (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*