Po ngiste një BMW me shpejtësi 280 km/orë. Por ajo që ndodhi është e tmerrshme…

Po ngiste një BMW me shpejtësi 280 km/orë.Por ajo cka i ndodhi eshte e tme.rrshme …

Ajo që shumë shoferë kanë frikë ka ndodhur me BMW.Ngasja në autostradë është forma më e rehatshme e ngasjes, por gjithashtu fsheh rreziqet e saj.Shpejtësia aty është e jashtëzakonshme dhe madje edhe pak pakujdesia mund të përfundojë me fatalitet, transmeton Telegrafi.Një situatë e tillë është kur një automjet më i ngadaltë hyn papritmas në korsinë tuaj.Tani imagjinoni të vozisni 280 km / orë. Sigurisht, ‘Autobahn-i’ gjerman ku nuk ka kufizime të shpejtësisë.

Kjo është pikërisht ajo që i ndodhi shoferit të BMW M4 (video, rreth 0:48 min).Dhe ndërsa ai po lëvizte në autostradë, një Mazda 3 shumë më e ngadaltë u përplas në korsinë e tij, duke kaluar Ford me 140 km / orë. Ai filloi të frenonte, dhe duke gjykuar nga epilogu, ai e bëri punën në kohë.

Be the first to comment on "Po ngiste një BMW me shpejtësi 280 km/orë. Por ajo që ndodhi është e tmerrshme…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*