Policia italiane duke bërë kontrollë të autobusit me udhëtarë nga Shqipëria, gjetën…

Dy autobusë që ishin nisur nga Shqipëria, u ndaluan në portin e Barit në Itali, kjo pasi në vend të udhëtarëve, ato ishin ngarkuar vetëm me valixhe e çanta.

Mediat italiane shkruajnë se Policia doganore e Barit, në bashkëpunim me policinë kufitare, kanë kryer kontrolle të automjeteve e pasagjerëveqë udhëtojnë nga Shqipëria në Itali, por në vend të udhëtarëve, ata kanë gjetur çanta. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Në autobusin e parë nuk është gjetur asnjë pasagjerë e shumë bagazhe të pajustifikuar për transport.Në autobusin e dytë po udhëtonin 10 pasagjerë e një numër i lartë thasësh e pakosh jo në pronësi të udhëtarëve.

Autoritetet italiane kanë vendosur ndalimin andminstrativ për 3 muaj të qarkullimit të autobusëve si dhe një gjobë me vlerë 4130 euro për njërin prej tyre.

Be the first to comment on "Policia italiane duke bërë kontrollë të autobusit me udhëtarë nga Shqipëria, gjetën…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*