Prindërit duhet ta shohin patjetër për të shpëtuar fëmijët e tyre, pamja që tronditi rrjetin…(VIDEO)

Një fëmijë ka shpë,tuar mrekullisht pasi rrezi,koi ta zinte poshtë një prej mobilieve të shtëpisë. Në video tregohet inci,denti i rëndë, kur fëmija hap sirtarët e komodinës dhe papritur rrë,zohet në tokë.

I mit,uri g odi,tet nga mobilia, por fatmirësisht largohet dhe ajo nuk e zë poshtë. E gjithë skena është filmuar nga kamerat e sigurisë së shtëpisë, ndërsa e ëma, sapo dëgjon zhu,rmat dhe të qa,rën e fëmijës, shkon menjëherë në dhomë. Kjo ngjarje ka ndodhur në qytetin Udon Thani në Tajlandë.

Video është shpërndarë në internet si një parala,jmërim për prindërit që të bëjnë kujdes me fëmijët e tyre.

Be the first to comment on "Prindërit duhet ta shohin patjetër për të shpëtuar fëmijët e tyre, pamja që tronditi rrjetin…(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*