Prindërit E Rinj Mendonin Se Ishte Normale Që Foshnja E Tyre Të Kruante Kokën Derisa Doktori T`I Zbulonte Arsyen E Tmerrshme Prapa Këtij Veprimi!

Një nga momentet më të këndshme dhe të gëzueshme është kur fëmija juaj fillon të luajë me gishtat e tij. Duke filluar qe nga thithja e gishtave të tyre e deri te perpjekjet per te rrembyer lodrat e tyre të buta, çdo lëvizje që ata bëjnë është padyshim e adhurueshme.Këta prindër të rinj nga Kina, një ditë vunë re se kishte diçka të gabuar me femijen e tyre nje vjecar, kur pane se sa shpesh po e gervishte kokën.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Në fillim, ata mendonin se ishte një sjellje normale për një fëmijë rreth moshës së tij, i cili natyrisht është kureshtar me çdo objekt rreth tij.Nëna e dergoi foshnjën e saj tek mjeku i cili më vonë diagnostikoi fëmijën me “otitis media”, një gjendje ku ka një inflamacion të veshit të mesëm.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Mjeku gjithashtu tha se infeksioni i veshit të An Anës ishte perhapur. Pas shpjegimit të mjekut, nëna u ndje keq kur mendonte se ishte thjesht një sjellje normale për një fëmijë.Për fat të mirë, mjeku tha se nuk ishte tepër vonë për rimekembjen e An nga infeksioni. Sidoqoftë, gjendja e saj mund të merrte një kthesë më të keqe nëse nena do ta conte shumë më vonë tek mjeku.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Shumë njerëz u tronditën kur ky lajm i cili u bë viral në internet, pasi ky infeksion është relativisht i rrallë. Për informacionin tuaj, ‘media otitis’ përgjithësisht prek foshnjat dhe fëmijët dhe mund të shkojë pa u vënë re. Ju duhet te dergoni fëmijën tuaj te mjeku për diagnozë të mëtejshme nëse fëmijët tuaj kanë ndonjë nga këto simptoma më poshtë:

Be the first to comment on "Prindërit E Rinj Mendonin Se Ishte Normale Që Foshnja E Tyre Të Kruante Kokën Derisa Doktori T`I Zbulonte Arsyen E Tmerrshme Prapa Këtij Veprimi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*