Punëtori bie nga skela, burri 55-vjeçari ishte duke punuar në një shtëpi

Një punëtor ndërtimi i pla gos ur mëngjesin e sotëm në Pogradec teksa r a nga skela ku po punonte.

Ngjarja ka ndodhur në lagjen numër 2 pranë Ki shës së re.

55-vjeçari, Flamur Kullolli, ka qenë duke suvatuar në një banesë pr ivat e kur ka hum bur k ontr ollin dhe ka rë në nga skela.

Be the first to comment on "Punëtori bie nga skela, burri 55-vjeçari ishte duke punuar në një shtëpi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*