Pyetje logjike, sa prej jush do të përgjigjen saktë

Disa pyetje tregojnë përsonalitetin tuaj dhe më kë shoqeroheni
Pyetja 1. Katër vajza qëndruan vetëm nën një ombrellë, por asnjëra nuk u lag. Si është e mundur kjo?

Pyetja 2. Imagjinoni sikur jeni në një dhomë që nuk ka dalje, nuk ka dyer as dritare as asgjë, pra është e mbyllur në të gjitha anët. Si mund të largoheni nga aty?

Pyetja 3. Një ditë para ditës së djeshme Aulona kishte 7 vite. Vitin tjetër Aulona do të mbush 10 vite. Si ndodh kjo?

Pyetja 4. Kjo është historia e një vajzë te re.

Në funeralin e nënës së saj, ajo sheh një djale të ri që nuk e njihte. Djali ishte shume i bukur,ishte njeriu i ëndrrave të saj.

Ra në dashuri me shikim te pare.

Disa ditë më vonë kjo. ..

vajzë e re vrau motrën e saj ..

Pyetje:
C’fare motivi kishte për të vrarë motrën e saj;

Përgjigjet e këtyre pyetjeve, gjithsesi shpresojmë ta keni sfiduar veten para se të shihnit cila është e saktë.

1. Nuk ishte duke rënë shi!
2. Ndaluni së imagjinuari!
3. Sot është data 1 janar, dje ishte 31 dhjetori date kjo kur Aulona mbushi 8 vjet, ndërsa para ditës së djeshme ajo kishte 7 vjet. Pasi që tani jemi me 1 janar këtë vit ajo mbush 9 vite ndërsa vitin tjetër ajo mbush 10 vite.

4. Përgjigje: Ajo shpresonte që djali të rishfaqej përsëri në funeralin.

Info: Nëse jeni përgjigjur saktë pyetjes (Ajo shpresonte që djali të rishfaqej përsëri në funeralin.), ju mendoni si një psikopat.

Kete test përdor një psikolog i famshëm amerikan për të përcaktuar nëse nje njeri ka mentalitet vrasës.

Disa kriminelët që i kanë bërë testin i jane pergjigjur saktë pyetjes.

Nëse ju nuk e gjeni pergjigjene sakte.good for you!

Nëse miqtë tuaj gjejne pergjigjen e sakte. Mbani distancën tuaj!

Be the first to comment on "Pyetje logjike, sa prej jush do të përgjigjen saktë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*