Qytetar i Gjilanit në gjendje të alkoolit nuk i bindet policisë, ja si ndodhi…

Policia e Kosovës e ka ndaluar një qytetar në lagjen Gravia në Gjilan.

Një lexues ka dërguar video nga vendi i ngjarjes, ku shihen edhe Policia e Kosovës. Po ashtu edhe një numër i njerëzve dhe disa vetura.

Zëdhënësi i Policisë në Gjilan, Ismet Hashani tha për Gazetën Express se një person ka qenë në gjendje të dehur dhe nuk i është bindur Policisë.

Ai tha se personi i dehur është sjellë në stacionin e policisë.

Më poshtë mund ta shihni videon e dërguar nga lexuesi.