Refuzon këshillat e mjekëve, pas 8 muajsh ndodh e pabesueshmja

Një nënë rr ez ik oi jetën e saj dhe atë të fëmi,jës në bark, pasi një masë e huaj u da,llua në eko, kur ajo ishte 12 javëshe shtat,zënë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Be the first to comment on "Refuzon këshillat e mjekëve, pas 8 muajsh ndodh e pabesueshmja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*