Rrëfimi me lot në sy: Pas 46 vitesh martesë, burri më mori 100 mijë euro dhe iku me…

Në emisionin ‘Le Iene’, është bërë një rrëfim prekës i një gruaje, e cila pas 46 vjet martesë, u br ak ti s nga burri i saj, i cili i mori edhe 1 mijë euro.Ajo është 81 vjeçe, dhe kaloi plotë 46 vite me të vetmin njeri që ka dashur ndonjëherë në jetën e tij saj. Tani gjithçka është zh d uk ur, sepse bashkëshorti i saj, shoqëruesi i një jete, e ka br ak tis ur atë për të iku r me shërbyesen, një grua ukrainase tridhjetë vjet më e re.

Kjo është historia e Gianna-s, gruas italiane, e cili tregoi në emisionin ‘Le Iene’ se si burri i saj u larg ua, sepse ra në dashuri me një person tjetër. Dhe kështu vjen kërkesa e di vo rc it.

Për këtë veprim, Gianna, nuk di të japë një shpjegim: “Si dëshiron të div or co het 80 vjeç”.

Për më tepër, pasi shërbyesja ka hyrë në jetën e çftit të të moshuarve, më shumë se 100 mijë euro janë zh du k ur nga llogaria e përbashkët e tyre.

Vajza e të dyve shkoi në shtëpinë e babait të saj me një kamerë të fshehtë, por sapo fillon të d eb ato jë me gruan, burri merr mbrojtjen e partneren e tij të ri dhe dë bo n vajzën e tij: “Mjaft, mjaft, jashtë nga këtu”, i thotë.

Be the first to comment on "Rrëfimi me lot në sy: Pas 46 vitesh martesë, burri më mori 100 mijë euro dhe iku me…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*